Multigroove presents: 25 Years Pavo

Het is 1992 wanneer iemand van Multigroove Paul heeft zien draaien in Haarlem en dol enthousiast aan komt zetten met een cassette bandje -Pavo's Favo's-. De tape ging het dek in. De legacy is geboren.

Dj Pavo draaide dan ook meteen dat weekend in de Elementenstraat zijn eerste gig voor een groot publiek. Gelijk bij de eerste plaat was het duidelijk. Het dak ging er af. Pavo werd met zijn Oldstyle, Rave & Early Hardcore sound direct omarmd als de nieuwe publieks lieveling.

koop hier je ticket

PAvoFavo tape1993-1999
Het cassette bandje werd vervolgd en werd een heuse en befaamde reeks. Pavo's ster was rijzende. Hij blijkt een alles kunner en geeft perfomances op een enorme diversiteit aan feesten zoals Thunderdome. Hellbound, Ghosttown, Hellraiser/imortality. Hij draait met het zelfde gemak een scala aan stylen. In 1992/93 wint hij samen met Voodoo Child Waldo het Nederlands DMC Technics kampioenschap. Hierdoor mogen ze Nederland vertegenwoordigen op de DMC Technics wereld kampioenschappen. Naadloos mixed hij zijn spot on platenkeuze aan elkaar. Op de dansvloer is het dan ook steevast feest.

1999-2007
Rond het millennium kan er dan ook werkelijk niemand meer om Dj Pavo heen. Hij is the Man of the moment! Als resident voor de Multigroove's No Bullshit feesten waar geëxperimenteerd word met de allereerste Early Hardstyle muziek word Paul benaderd door Q-Dance en word samen met die PAvoFavo tapeandere Multigroove legend (Lady Dana) de muzikale indentiteit van de Q-Dance feesten. Hardstyle is geboren. Feesten als Qluptempo, Qlimax The Delicate sound of Thunder zijn niet meer compleet zonder zijn optredens. Hij krijgt een Solo avond in Heineken music hall en gaat als artiest de hele wereld over. Hij treed op in stadions, is headliner op menig festival en de Pavo's Favo's cassette bandjes worden opgevolgd door een fenomenale reeks Hardstyle CD's.

Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid heeft Paul nog 1x een Pavo's Favo's mix gemaakt. Luister hem hier...

2007-2017
De legacy duurt voort. Pavo komt samen met niemand minder dan The Prophet als Hardheadz met een serie tracks die de fundering van de Hardstyle op zijn grondvesten doet schudden. Al snel volgt er een samenwerking met Dj Zany en het label fusion wat onvergetelijke all time classics oplevert zoals Raven & Comunicate. Hoog genoteerde platen die tot op de dag van vandaag nog op menig feest uit de speakers blazen. Ook werd Pavo Ambassador van Groundzero Festival en maakt zijn opwachting als ware Legend op zowel Defqon in Nederland als zowel in Australie.

Kortom.. Dj Pavo is Dutch Hard Dance History en dat zullen we weten!
Samen met Multigroove heeft hij een ultieme Line up bijeen gekregen van artiesten en collega's die in zijn carrière en muzikale interesse een belangrijke rol hebben gespeeld.
Op Zaterdag 25 November kun je dan ook verspreid over 3 area's het allerbeste verwachten van Dj Pavo & Friends op het gebied van:
Oldschool, Techno Classics, Early Hardstyle, Rave & Early Hardcore.

Lineup

Pavo
Bass-D
Buzz Fuzz
Baba
Carbine, Requez & Trime
Champ-E-On
Clive King
Dano
Franky Jones
Freestyle Maniacs
Gizmo
Luna
Pila
Playboyz
Predator
Sunny-D
Silver Shadow
The Prophet
Thera
Voodoo Child
Zany
Mc da Mouth of Madness


koop hier je ticket

De locatie:
De Westerunie heeft tijdens 25 Year Multigroove, W.T.F.O, en Tribe met haar gangen en levels,
balkons ,terras, 2 dikke main stages en beestachtige geluid inmiddels meer dan bewezen
DE locatie bij uitstek te zijn voor 25 years Pavo.