Breaking news: Multigroove Festival Amsterdam!

Er gaan al geruime tijd keiharde geluiden op dat Multigroove met een buitenfeest terug moet komen in Amsterdam. Die geluiden werden langzamerhand een schreeuw. De gebeden zijn gehoord. Multigroove Festival word werkelijkheid.

For tickets: click here 

Op zaterdag 9 september is het zover. Dan is de Eerste 'teaser' editie die een statement zal worden van wat we volgend jaar allemaal gaan doen op deze locatie.

Een ding is zeker deze eerste editie is voor de liefhebbers, de die hards, de trouwe aanhang de Multi family. Daarom moest de locatie wel aan een aantal criteria voldoen: Een gezellig terrein, niet te groot, niet te klein. Een sfeervolle ambiance, een goed geluidssysteem, bereikbaar maar toch lekker weggestopt, geen mega producties met torenhoge entreeprijzen maar Multistyle, all about the music, het Multigroove gevoel.
 
 
Op een steenworp afstand van de Elementenstraat ligt het Stadspodium Amsterdam. Hier gaan we de legacy voortzetten in de vibe van The Summer Garden party, The Nature Party, The Picknick Party, Volume festival, Multigroove at Dance Valley en onze reeks Koninginnedag feesten. 
 
Uiteraard mogen jullie van ons het allerbeste op het gebied van Oldstyle, Techno Classics, Rave, Acid, & Early Hardcore verwachten, gebracht door onze eigen Multimasters. Wie dat dit keer zijn maken we zeer spoedig bekend!
 
Event: Multigroove festival
Datum: 9 september 2017
Open: 14:30 - 23:00
Locatie: Stadspodium Amsterdam - Turbinestraat 13
Ticketprice 17,50 (only with code)
 
Als je op onze mailinglijst staat ontvang je vanzelf een email met een code om je ticket te bemachtigen.
Anders kun je hier inschrijven om een code krijgen.