Wat De Fok Ouwe - Het bizarre feest van DJ Dano pt. 2

date : Saturday 30 September 2017
location : Westerunie, Amsterdam

Vorig jaar september verscheen het boek 'Wat de Fok Ouwe - het bizarre leven van DJ Dano'. Dat ging bepaald niet ongemerkt voorbij. Dano was overal te zien en te horen. De verhalen en de muziek waren werkelijk om van te smullen.

Er gebeurt sindsdien veel rondom Dano. Hij krijgt eindelijk en terecht de erkenning die hij als absolute pionier in de Nederlandse dance-scene verdient. Optredens op Lowlands, de soundtrack voor een film over Herman Brood, Radio-gig's bij vele grote zenders en zelfs The DreamTeam kwam bij elkaar in de originele bezetting.
Dano gaat weer de hele wereld over en maakt weer nieuwe muziek. Daarnaast is hij dit jaar de Ambassador van het Multigroove-stage op Ground Zero, Nederlands enige nachtfestival

Kortom, de legacy duurt voort.

Reden te meer om Wat de Fok Ouwe - Het Bizarre Feest van DJ Dano een vervolg te geven. En dat gaat gebeuren op zaterdag 30 september in de Westerunie!

picknickfotoDano draait de hele nacht solo en b2b met zijn selectie van artiesten die hem inspireren.
Verspreid over drie area's kun je het beste van DJ Dano verwachten op het gebied van, Classics, Old Style, Techno classics, Rave en Early Hardcore.

Het feest duurt van 22:00- 05:00 en aansluitend is er op dezelfde locatie een intieme (en ultieme!) afterparty.

Multi-members, Dano-aanhang, voor jullie - de loyale gangmakers en liefhebbers - is er de eerste optie op kaarten en ook nog eens voor speciaal tarief.
Met de onderstaande link kun je kaarten kopen voor deze gathering

Doors open 22:00-05:00 (Afterparty till 07:00)
Reguliere Tickets: 20,- (normaal 25,-)
Tickets inc afterparty 25,- (normaal 30,-)