juli 7, 2018
Hellbound Festival
Time: 14:00
Venue: Stadspodium Amsterdam
Address: Turbinestraat 12
Zipcode: 1014 AV

Hellbound is back met de originele sound,
Hard as Hell in Festival vorm:

The Legacy:
Al sinds 1995 staat Hellbound voor no nonsense, straight forward Hardcore. Niet voor gevoelige zieltjes, alleen pure onvervalste Hardcore gewoon zoals het hoort.
Dit resulteerde in legendarische feesten in o.a de Hemkade, Borghland een kolenmijn in Duitsland en in Kardinge Groningen. Hellbound  behaalde hiermee haar verdiende cult status.
Met Hellbound zijn magische samenwerkingen ontstaan zoals die met DJ Partyraiser in de fenomenale reeks ‘One Man, Half Machine & Machine city’ feesten te Borchland en de Ahoy, Rotterdam.

In 2006 kwam de organisatie achter de Hellbound feesten (i.s.m. UDC) met een geheel nieuw Hardcore festival op de heilige grond van Bussloo, GroundZero.
Sinds vorig jaar vertegenwoordigd Hellbound zelf de 909 kickdrum sound van de Early Glory dagen op GroundZero festival. Voor deze stage werd een nauwe samenwerking aangegaan met onze Resident in deze sound, Dj Frantic Freak en een aantal Hardcore artiesten die de originele Hardcore hoog in het vaandel houden. Een Succesvolle, beestachtige, ram volle dedicated stage voor en met de echte liefhebbers was het resultaat.
Dit vraagt om meer en we gaan dan ook met z’n allen de legacy voortzetten en een nieuwe hoofdstuk toevoegen aan de roemruchte historie van Hellbound & Hardcore!

Hellbound Music:
In de jaren negen verscheen er een reeks platen en CD’s op het ID&T label onder de naam Hellsound.
The sound was een stuk harder en ruiger dan de ‘mainstream’ Hardcore uit die tijd en word door velen tot op de dag van vandaag gezien als de ultieme ‘Early”Hardcore.
Hierna volgde de reeks Hellbound CD’s op het Multigroove label. Met o.a Partyraiser, Lenny Dee, The Rapist, en vele andere. Ook werden diverse anthems geproduceerd zoals door Partraiser, Andy the Core in samenwerking met Rob Gee en vele andere onvergetelijke tracks.

Hellbound Festival:
Op 7 juli zal op het Stadspodium Amsterdam de eerste editie van Hellbound Festival plaatsvinden.
Verwacht de beste Early 909 Kickdrum sound die Hardcore heet. Hard and Straight from Hell!

De line up. Frantic Freak invites:
Samen met onze eigen resident Frantic Freak zijn we bezig geweest om de ultieme line up voor deze eerste editie van Hellbound Festival samen te stellen.
De grootmeester zelf zal non stop solo, versus en B2B de complete regie houden. Wat dat betekend… Hard as Hell!

Hellbound Festival Anthem:
Niemand minder dan Dj Arjuna is op dit moment bezig met een hele dikke anthem/track voor Hellbound Festival. Begin Mei zal deze gereleased worden.

Tickets: Zijn nu verkrijgbaar voor het speciale Early Bird tarief van slechts 19,50 (ex fee)
Wacht niet te lang met het scoren van jou ticket to Hell want deze actie is gelimiteerd!

Stay Tuned!

De line up. 
Frantic Freak invites:
Samen met onze eigen resident Frantic Freak zijn we bezig geweest om de ultieme line up voor deze eerste editie van Hellbound Festival samen te stellen.
De grootmeester zelf zal non stop solo, versus en B2B de complete regie houden. Wat dat betekend… Hard as Hell!

Frantic Freak / DJ Predator / Leviathan 
Resonant Squad / Arjuna / chosen few / Lenz
Miss Zelda / Gabber Syndrome / DANO / BUZZ FUZZ
Putty / Sequence & DJ Ominous 

Other Multigroove events
No upcoming event scheduled