Ravers,

Afgelopen vrijdag hebben we aangekondigd dat Multigroove op 28 maart terugkeert naar de Elementenstraat. De enige echte onvervalste indoor Multigroove van 2020. Ons beproefde recept, in dat geweldige warehouse.

Maar dat is niet alles.

Om het nieuwe party-jaar in te luiden willen we graag wat terug doen voor onze eigen familie. Op 25 januari gaan oude tijden herleven en geven we een Multigroove Bootleg Party. Let op: dit is geen openbaar feest, maar enkel en alleen voor de Multi-Tribe. Op een hele vette geheime underground locatie in Amsterdam, waar niet flauw wordt gedaan over het volume.

Dat gaat zo in zijn werk: bemachtig middels je persoonlijke code je ticket voor Multigroove Elementenstraat 28 maart.

De toegang voor 25 januari krijg je hier gewoon bij. Er zitten geen extra kosten aan. Het is immers een familiebijeenkomst. Maar: de animo zal groot zijn en de capaciteit is beperkt. Dat zeggen we er alvast bij.

Heb je al een ticket bemachtigd, dan sta je al op aanwezig.

Geen code ontvangen? Meld je dan aan via: www.multigroove.nl

Wacht niet te lang, want we willen je er graag bij hebben.

Goede kerst en tot in een nieuw Multigroove-jaar!

Multigroove

Multigroove