Al sinds 1995 staat Hellbound voor no nonsense, straight forward Hardcore. Niet voor gevoelige zieltjes, alleen pure onvervalste Hardcore gewoon zoals het hoort. Dit resulteerde in legendarische feesten in o.a de Hemkade, Borghland een kolenmijn in Duitsland en in Kardinge Groningen. Hellbound behaalde hiermee haar verdiende cult status. Met Hellbound zijn magische samenwerkingen ontstaan zoals die met DJ Partyraiser in de fenomenale reeks ‘One Man, Half Machine & Machine city’ feesten te Borchland en de Ahoy, Rotterdam.

Op 2 februari 2019 opende The Box in Amstrerdam the gates to HELL voor Hellbound Gabberland. The Legacy is een hoofdstuk rijker! En wat voor één, dit is waar het omdraaid! HARDCORE…. HARD AS HELL!

Op 05-10-2019 keert Hellbound terug om jullie wederom het vuur aan de schenen te leggen! Be part of the Legacy! Maak gebruik van de early bird, blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en speciale member acties. Register Now!

Hellbound