Beste gabbers,

We hebben groot nieuws. Maar voordat we daar iets over verklappen, willen we je eerst bedanken. We kijken terug op een fantastisch jaar, en ik wil je bedanken voor jouw bijdrage aan de geweldige sfeer, het enthousiasme en de saamhorigheid die er heerste op de Multigroove-feesten. Dat is toch waar gabber voor staat? Vriendschap, uitgaan en no nonsense raven. Het is iets wat we samen doen. Iedereen draagt zijn steentje bij, met de muziek als verbindende factor. Oude tijden herleven, en wij maken daar allemaal deel van uit.

Het was werkelijk een ongelofelijk jaar voor ons liefhebbers, de MultiTribe.

Een korte opsomming van de hoogtepunten van 2018:
In maart kwam het boek Multigroove, geschreven door Arne van Terphoven uit. Dat werd groots gevierd in de Westerunie, met het feest History of Multigroove. In de zomer was het tijd voor het tweede Multigroove Festival, op het Stadspodium in Amsterdam, en natuurlijk de Multi stage op Ground Zero.

Er werd een documentaire gemaakt over mij en over Multigroove door Noisey, wat gevierd werd met een feest op het kantoor van VICE tijdens ADE. Ook de documentairereeks van de VPRO over 30 jaar Dutch Dance besteedde aandacht aan het verhaal van Multigroove. We sloten het jaar af waar het ook begon: in de Westerunie, met Winterland.

Ik heb een tijdje gedacht: wat er dit jaar allemaal is gebeurd, dat gaan we niet overtreffen. Maar ik zat ernaast. We beginnen 2019 namelijk met een knaller van heb ik jou daar. We gaan terug naar de Elementenstraat!

Cya @ Multigroove

Ilja

 

Multigroove