Na zijn beestachtige set vs Pavo & Pila tijdens Multigroove festival kon het natuurlijk niet uitblijven. Multimaster Luna draait ‘uiteraard” op Winterland!

DJ Luna Draaide een van zijn eerste gig’s voor Multigroove begin dit milenium, tijdens een van de legendarische Multigroove The Delicate sound of Thunder feesten in de Hemkade. Zijn carrière ging al snel in een vogelvlucht. Hij werd o.a een van de vaste Dj’s van Qlub Tempo maar daar stopte het bij lange na niet voor Dj Luna. In 2005 had deze artiest een solo avond in het Gelredome. Nog nooit had een Early Hardstyle artiest dit bereikt. Dit kwam echter niet uit de lucht vallen Luna, was in 2003 tweede DJ van de wereld geworden tijdens de Dutch Dance Awards met alleen Tiesto voor zich duldend. Zijn mixing skills, uitstraling en platenkeuze’s zijn altijd spot on. Luna en Multigroove zijn altijd close gebleven en deze ras artiest hoefde dan ook niet lang na te denken toen wij hem vroegen een Early Hardstyle set te draaien tijdens Multigroove Winterland. ‘Natuurlijk ben ik daarbij’ was het direct.

Met trots presenteren wij dan ook; DJ LUNA

Multigroove