Dana selecteert haar gigs tegenwoordig zeer zorgvuldig. Volgens haar eigen zeggen is Multigroove hetzelfde als thuiskomen. Dat zij vaak grotere boekingen laat schieten maar zelden een Multi zegt toch alles?!

Dana is de MultiQueen!

DJ Lady Dana, Deze dame is een verhaal apart. Elke week was zij als jonge meid op Multigroove Warehouse Elementenstraat. Ze hoorde bij het meubilair. Uren zat ze achter de Dj booth naar elke beweging te kijken die er tijdens het mixen werd gedaan. Ze was er vanaf het begin van de avond tot het einde.

Stiekem thuis oefenend heeft DJ BUZZ FUZZ haar uiteindelijk de laatste fijne kneepjes geleerd. Ze hoorde al bij de Multi family en we hoefde dan ook niet lang na te denken om Deze dame een kans te geven haar skill’s te laten zien aan het publiek die haar dan ook direct met open armen ontving met haar Early Hardcore. Dat deze dame potentie had was al snel duidelijk ze draaide op bijna elk Multigroove feest. Tijdens de No Bull avonden in het Roothaanhuis waar wij gingen experimenteren met een nieuwe sound maar wel met de Oldstyle invloeden Early Hardstyle ‘door ons gewoon de No Bull sound genoemd’. was zij samen met DJ Pavo de resident DJ.

Ongeveer een jaar later werd zij opgepakt door Q-dance die met hun concept Qlub Tempo van de Engelse sound af wilden en het geluid van No Bull gingen brengen en verder uit bouwden. Met veel succes noemde zij dit Hardstyle en Lady Dana werd de Queen of (Early) Hardstyle. Wat zij vanaf dat moment teweeg heeft gebracht is ongekend. Dana werd een ware icoon. Van Amsterdams trots naar Nederlands trots. En trots dat zijn wij om Lady Dana te mogen presenteren op Multigroove Winterland

Multigroove