Op 27 juni 1992 maakt de wereld tijdens Multigroove Elementenstraat voor het eerst kennis met het fenomeen Pavo.

Een onvergetelijke anekdote: Tijdens een van zijn eerste optredens werden we er op geatendeert dat Pavo zou dealen vanachter de draaitafels.
Het zou toch niet waar wezen… Krijgt zo’n jonge jongen de kans van ze leven en dan gaat ie dat doen…

Wij hielden hem die avond in de gaten en inderdaad kwamen er met regelmaat bezoekers naar hem toe die hem geld gaven. Steevast ging dan de hand van Paul in een tas en overhandigde hij iets aan de daarop met brede grijns, in de massa verdwijnende, duidelijk tevreden klant. Fooien geven aan DJ’s was vrij ongebruikelijk dus ‘t was tijd om Pavo aan de tand te voelen. We namen hem apart en ik zei ‘sta je nou te dealen vanaf achter de draaitafel? Ben je wel wijs?’ De kleine grote man uit Haarlem trok met een trotse smile, op z’n toch ook wel zichtbaar geschrokken gezicht een cassettebandje uit zijn tas. ‘Pavo’s Favo’s’ zij hij enigszins vertwijfelend. ‘Deze is voor jou’ zei hij er mij één overhandigend. Opgelucht stak ik het bandje in m’n zak om er later in de auto achter te komen dat dit wel zo’n beetje de beste drugs was die ik ooit zou consumeren. Het was in een woord geweldig! Vanaf dat moment zijn Pavo en Multigroove altijd onafscheidelijk gebleven. Pavo was Multigroove resident voor t leven. Zoveel was zeker.

Over Pavo’s Favo’s gesproken. Trap je weekend af met deze befaamde tape van de kleine grote man DJ Pavo uit 1993. See you at Multigroove Winterland Festival! www.facebook.com/multigroove/videos/2164247807189198/

Multigroove